Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Νοέμβρης χωρίς νίκη

Δυο ήττες και μια ισοπαλία, ήταν ο απολογισμός των αναμετρήσεων για την ομάδα της Νάξου το μήνα Νοέμβριο. Η εντός έδρας ήττα απ' τον Ηρόδοτο και τα δυο ματς χωρίς νίκη στο γήπεδο της Ραφήνας, έφεραν τον Πανναξιακό στην 9η θέση του πίνακα, στον χειρότερο μήνα από άποψη βαθμολογικής συγκομιδής τα τελευταία δυο χρόνια.
Στην έδρα της Θύελλας, ομάδα του Γιώργου Βλαστού, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση, δεν κατάφερε να κάμψει το πάθος των αντιπάλων για τη νίκη, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με σκορ 2-1. Ο Κώστας Παπασταθόπουλος, ήταν αυτός που μείωσε το σκορ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Ραμπαβήλα στο 67' και τον Χαρακτίδη στο 80' με 2-0.
Ο Πανναξιακός, την επόμενη Κυριακή έχει ρεπό, ενώ επανέρχεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις την 1η Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ, με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του ματς, όπως κατεγράφησαν απ' το rpn.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Χατζηαναστασίου) : Κατσούλης, Οικονόμου, Ντούνης, Ματζώρος, Τασόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Τσέλιος, Ραμπαβήλας (Γεραγωτέλης), Πασσάς (Σταυρόπουλος), Κατσούγκρης (Λαγός)
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστός): Γεωργούσης, Κατσάνης, Σάββας, Ανδρεόπουλος (Μποδώνιας), Βάσσος (Μπανακάκης), Καλογερής, Καρούσης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Αριανούτσος, Μεσημέρης (Παπασταθόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου