Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Με το βλέμμα στην κορυφή ο Πανναξιακός πέρασε "αέρα" απο την Σαντορίνη επικρατώντας του Α.Ο. Καρτεράδου με 2-0

και τώρα στο ΔΑΚ Νάξου με  Πανθηραϊκό για την πρωτιά
Με αέρα πρωταθλητή ο Πανναξιακός πέρασε εύκολα απο από το Δημοτικό Γυμναστηριο Καμαρίου Θήρας όπου αναμετρήθηκε με τον ισχυρό Α.Ο. Καρτεράδου που έχει δύο νίκες στο ενεργητικό του. Οι παίκτες του Γ. Προμπονά κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους για κάτι καλύτερο. 
Τώρα τα βλέμματα όλων στρέφονται στην επόμενη αγωνιστική όπου οι δύο πρωτοπόροι, Πανθηραϊκός και Πανναξιακός θα αναμετρηθούν στο ΔΑΚ Νάξου με στόχο την κατάκτηση της νίκης και ταυτόχρονα της πρώτης θέσης που οδηγεί και στον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή  Α΄γύρου.
Τα γκόλ της αναμέτρησης
Στο 12' το 0-1 μετα από σέντρα του Κούτρου, ο Ευριπιώτης έκανε εύκολα με πλασέ το 0-1
Στο 37' το 0-2 με κεφαλιά του Κούτρου ο οποίος μετά απο σέντρα του Κώτσαρη (είχε προηγηθεί ωραία πάσα του Κατσούδα)  εκτέλεσε τον Κουρδελάκη από τα 2 μέτρα  κάνοντας το τελικό 0-2.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι: ΒΑΙΛΑΣ Γ., ΝΟΜΙΚΟΣ Ν., ΜΑΡΑΓΚΟΣ Ν.
Συνθέσεις:

ΑΟ Καρτεράδου (Τζούρος): Κουρδελάκης, Δεδρινός (46' Πολυζόπουλος), Κλουβάτος Σ. (73' λ.τ. Γεωργιάδης), Ξαγοράρης, Νομικός Γ., Ζερβάκης, Νομικός Α., Αγκαράι, Βαζαίος, Μπινιέρης, Τζούρος.
Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Βαλέτας, Χαμηλοθώρης, Ευριπιώτης, Κωτσαρης, Κούτρος (73' Επταήμερος), Κατσούδας, Γαλάνης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου