Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΛΑΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα μελή του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΑ κ. Τσολάκη Ιωάννη και παράλληλα να τον επιβραβεύσουμε για το έργο του.
Ο κ. Τσολάκης από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων του ήρθε σε επαφή μαζί μας κάνοντας διάλογο και προσπάθησε να καταλάβει ποια είναι τα άμεσα λειτουργικά προβλήματα, να ιεραρχήσει τις ανάγκες των σωματείων, να φροντίσει για την καθαριότητα των χώρων και την σωστή λειτουργία τους και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει την χρήση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του ΔΑΚ και στον πολίτη - επισκέπτη.
Έτσι με μεγάλη χαρά είδαμε τα αποδυτήρια να αναμορφώνονται, να χρωματίζονται και να τοποθετούνται ερμάρια καθώς και καθίσματα για τους αθλητές. οργανώθηκε ο χώρος του ιατρείου και εφοδιάστηκε με φάρμακα, φορείο και ιατρικό κρεβάτι. Δημιουργήθηκε χώρος αποθήκευσης και πλύσης του ρουχισμού, ξεμπαζώθηκαν αποθήκες καθώς και ο περιββάλοντας χώρος του γηπέδου. χρωματίστηκαν οι διάδρομοι και άνοιξαν αίθουσες που για χρόνια ήταν κλειστές, ελευθερώθηκε η έξοδος κινδύνου και δημιουργήθηκε γραφείο διοίκησης και τύπου. Επίσης λειτουργούν τουαλέτες σε κάθε αίθουσα.
Εμείς με τη σειρά μας δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον κ. Τσολάκη να είναι πάντα δημιουργικός, εργατικός και να λειτούργει με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΟΜΠΑΣ ΠΛΑΤΩΝ           ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου