Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Διαβάσαμε στο Σαντορινιό site "thirasport.gr " για τον αγώνα του Πανναξιακού με τη Λάβα


O Πανναξιακός επικράτησε με 0-5 της Λάβας και συνεχίζει αήττητος.
thirasport.gr 
Mε τους Επταήμερο και Ευριπιώτη να σκοράρουν από δύο φορές και τον Κώστα Καρελέμογλου να πετυχαίνει ένα γκολ ο Πανναξιακός σκόραρε τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο απέναντι σε μια Λάβα που παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες και
άντεξε 20'.
Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι ''ξεκλείδωσαν'' το παιχνίδι κάνοντας το 0-1 με τον Επταήμερο έπειτα από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ.
Ο Ευριπιώτης ''πιάνει δουλειά'' στο 33' σκοράροντας για πρώτη φορά (0-2) και στο 42' μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας κάνει το 0-3 με σκαφτό πλασέ.
Τυπική διαδικασία
Το δεύτερο μισό της συνάντησης φάνηκε να μοιάζει με τυπική διαδικασία μιας και η Λάβα δεν
μπόρεσε να επιστρέψει στο παιχνίδι κι' έτσι το μόνο που άλλαξε ήταν ο δείκτης του σκορ που με ένα τέρμα του Καρελέμογλου στο 60' και ένα του Επταήμερου στο 63' διαμορφώθηκε στο 0-5 φέρνοντας τον Πανναξιακό στη δεύτερη θέση και τους 13 βαθμούς με την ομάδα της Νάξου να είναι αήττητη μετρώντας μόνο νίκες και μια ισοαπαλία.
Απο την άλλη η Λάβα είναι ουραγός του ομίλου μετρώντας μόνο ήττες μέχρι στιγμής κάτι το οποίο προβληματίζει αλλά δεν φαίνεται να ενοχλεί τον κ. Μάριο Γαλανό ο οποίος μετά το παιχνίδι μίλησε στο thirasport.gr λέγοντας μεταξύ άλλων πως ''η ομάδα σήμερα είχε να αντιμετωπίσει την απουσία δέκα παιχτών οι οποίες προέρχονται από τραυματισμούς ή ανειλημμένες υποχρεώσεις. Τα παιδιά στάθηκαν καλά το πρώτο 20' μέχρι δηλαδή το 0-1. Εμείς συνεχίζουμε στο πλάνο που χαράξαμε από την αρχή με τον κ. Ερρίκο, ανανεώνουμε αρκετά πρόσωπα κάθε εβδομάδα και τον Ιανουάριο θα γίνουν και κάποιες προσθήκες. Από εκεί και πέρα σκοπός της διοίκησης και του προπονητή όπως είχαμε τονίσει από την αρχή της χρονιάς είναι σιγά σιγά να προωθηθούν κάποιοι παίχτες μας από την ακαδημία''.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιου είναι η αποβολή στο 20' του προπονητή του Πανναξιακού κ. Προμπονά για λεκτική επίθεση στον Α' βοηθό.

Λάβα Εμπορείου (Ερρίκος): Στεφανάκης, Δρόσος, Χαφεράι, Φίκο, Δεμιρτζής, Κατσαμάνης, Χαλβατζής, Αργυρός (82΄Σιγάλας), Νομικός (60΄Δεναξας), Καφίρης, Διαμαντόπουλος

Πανναξιακός (Προμπονάς): Κατσούδας, Καρελέμογλου (72΄Ανεβλαβής Π.), Κουφόπουλος, Λικα, Κατσάνης, Λεγάκης (46΄Βαλέττας), Ευριπιώτης, Κώτσαρης, Επταήμερος, Χαμηλοθώρης, Κατσούδας (67΄Σέμε)

1 σχόλιο:

  1. Ο πανναξιακος βρισκεται στην 2η θεση όπου συγκατικοι με το Φιλώτι, αφου θελετε να γραφετε να τα γραφετε ολα οχι οπως τα θελετε εσεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή