Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Λευκή ισοπαλία στο Βύρωνα. (Δόξα Βύρωνα - Πανναξιακός: 0-0)

Ο Πανναξιακός απέσπασε "φιλική" ισοπαλία σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα, απέναντι στη Δόξα Βύρωνα, σε ένα παιχνίδι όπου ο προπονητής μας κ. Γιώργος Βλαστός έβγαλε σίγουρα αρκετά συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας μας, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, που ξεκινούν την άλλη Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, με τον αγώνα στη Νάξο, κόντρα στον Αστέρα Βάρης για το Κύπελλο.

Με όλους σχεδόν τους νεοαποκτηθέντες παίκτες να αγωνίζονται και στα δυο ημίχρονα του αγώνα, ο Πανναξιακός δεν φάνηκε να είναι έτοιμος και σίγουρα χρειάζεται χρόνο η ομάδα. Μόνο σε ελάχιστες στιγμές, η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο και η...
καλύτερη στιγμή ήρθε στο β' ημίχρονο, στο καλύτερο δεκάλεπτο (50'-60') του Πανναξιακού, όταν σε καταπληκτική μπαλιά του Αριανούτσου στην πλάτη της άμυνας της Δόξας, ο Καρούσης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως η μπάλα δεν του έκανε το "χατήρι", αφού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο τερματοφύλακάς μας, Γιώργος Τσαϊλάκης, που αγωνίστηκε στο β' ημίχρονο και απεσώβησε σε αρκετές περιπτώσεις την παραβίαση της εστίας μας.

Απ τους υπόλοιπους παίκτες μας, ξεχώρισαν οι: Αριανούτσος, Βάσος, Καλογέρης, Παπασταθόπουλος και Σάββας.

Ελπίζουμε στη συνέχεια η απόδοση της ομάδας μας να βελτιωθεί και να δούμε ένα πολύ αξιόλογο και δυνατό σύνολο, στους επίσημους αγώνες.

Σαν Σ.Φ. Αθήνας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της Δόξας Βύρωνα για την άψογη φιλοξενία τους και ειδικά την φιλοξενία που πρόσφεραν στην ομάδα μας.

 

Από το Σύνδεσμο Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου