Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλος φιλικός αγώνας την Κυριακή στην Αθήνα για τον Πανναξιακό: Δόξα Βύρωνα - Πανναξιακός, στις 18:00 μ.μ.

Ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας ποδοσφαίρου του Πανναξιακού, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι οι Ναξιώτες της Αθήνας, την ερχόμενη Κυριακή, στις 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα, απέναντι στην ομάδα της Δόξας Βύρωνα.

Στο μοναδικό φιλικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, όλοι οι φίλοι κι οπαδοί της ομάδας απο την Αθήνα θα πρέπει να δώσουν το παρών, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να δούν για πρώτη φορά την καινούργια ομάδα που χτίζει ο προπονητής μας κ. Βλαστός και φυσικά, τους...
νέους παίκτες που έχουν έρθει φέτος στον Πανναξιακό.

Δυστυχώς, οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας ξεκινούν άμεσα - στις 15 Σεπτεμβρίου αγωνίζεται για το Κύπελλο κόντρα στον Αστέρα Βάρης, ενώ στις 22 Σεπτεμβρίου ξεκινά και το πρωτάθλημα - οπότε δεν θα υπάρξει άλλο φιλικό παιχνίδι.

Μετά από συνεννόηση των δυο Διοικήσεων, την Κυριακή, στον Βύρωνα η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όσους έρθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, η ώρα είναι καλή, οπότε θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουμε οι Αθηναίοι Ναξιώτες το πάθος και την αγάπη μας για την ομάδα και φυσικά, μια πρόβα τζενεράλε για το τι "κερκίδα" ετοιμάζουμε για φέτος το χειμώνα.

Ο Σ.Φ. Αθήνας θα βρίσκεται στις εξέδρες του Σταδίου του Βύρωνα και καλούμε τον κόσμο και κυρίως τη νεολαία της Νάξου που κατοικεί στην Αθήνα να έρθει την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα διατίθενται και οι κάρτες ενίσχυσης-εκπτωτικές κάρτες της ομάδας για τη σεζόν 2013-14 που έχουν κυκλοφορήσει ειδικά για τους φιλάθλους της Αθήνας, αξίας € 50.

Καλό θα είναι όσοι μπορούν κι έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν και φέτος στην ενίσχυση του Συλλόγου, που ειδικά φέτος θα έχει αυξημένες ανάγκες, λόγω μετακινήσεων, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και στην Κρήτη.

Δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε και να λέμε: Είμαστε Ναξιώτες, είμαστε πολλοί, είμαστε Πανναξιακοί!!!!

Φέτος, στη Γ' Εθνική φιλοδοξούμε να σπάσουμε ξανά το ρεκόρ μετακίνησης οπαδών, σε εκτός έδρας αγώνες, επαρχιακής και μάλιστα, νησιώτικης ομάδας, στην κατηγορία.



Από το Σύνδεσμο Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου