Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ονειρεμένη πρεμιέρα με ιστορικό διπλό στην Κρήτη!

Ο Πανναξιακός ήταν αυτός, ο οποίος πήρε την πρώτη νίκη στην ιστορία της Football League 2, αφού πέρασε (το Σάββατο) με διπλό απ' την έδρα του Ερμή στα Ζωνιανά, χάρη στα γκολ των Βάσου και Καρούση.
Η ομάδα της Νάξου μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου και κατάφερε να προηγηθεί με ένα υπέροχο γκολ του Κώστα Βάσου στο 43'.

Στην επανάληψη, ο Βούλγαρης είχε δοκάρι στο 48' και στο 75' αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη με αποτέλεσμα ο Πανναξιακός να μείνει με 10 ποδοσφαιριστές. Λίγα λεπτά όμως αργότερα, ο νεοεισελθών Καρούσης έκανε στο 80' το 0-2.  Οι παίχτες του Ερμή, κατάφεραν να μειώσουν με τον Μπέρκη (στο τελικό 1-2) στις καθυστερήσεις.
Η ομάδα του Γιώργου Βλαστού, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατέκτησε δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης, παρα την εχθρική σε αρκετές στιγμές διαιτησία, η οποία αρνήθηκε σε μια τουλάχιστον περίπτωση τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Πανναξιακού, ενώ ο Ούτας (συνδ. Χανίων) απέβαλε άδικα τον Βούλγαρη, αλλάζοντας τις αριθμητικές ισορροπίες που κόντεψε να οδηγήσουν στην αλλοίωση του αποτελέσματος.
Άψογη η φιλοξενία των Ζωνιανών για την οποία ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά και δεσμεύεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι του 2ου γύρου στη Νάξο. 

Οι συνθέσεις:
Ερμής Ζωνιανών: (Σουτζής) Νικηφόρος, Ρουμπάκης, Ρουσσάκης (Γκούγκας), Κανδυλάκης, Κάββαλος, Πρινιανάκης (Μπέρκης), Αριστεινίδης, Ρηγάκης (Μπριλάκης), Πλουσής, Κοζανίδης, Κλίνης.

Πανναξιακός: (Βλαστός) Γεωργούσης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Καλογερής, Ανδρεόπουλος, Αριανούτσος, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος (Καρούσης), Βάσος, Ντούκα (Παπαδάκης), Βούλγαρης.


Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής 
Μαύρη ημέρα για της ομάδες της Κρήτης, αφού καμιά από τις τέσσερις εκπροσώπους της δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό, ενώ το μοναδικό ματς που έληξε ισόπαλο ήταν το Περιστέρι - Αιγάλεω (1-1)

Ερμής Ζωνιανών - Πανναξιακός 1-2
Περιστέρι - Αιγάλεω 1-1
Μανδραϊκός - ΑΕΚ 0-2
Θυελα Ραφήνας - Περαμαϊκός 1-3
ΠΑΟ Κρουσώνα - Τριγλία Ραφήνας 0-3
Αστέρας Βάρης - Ηρόδοτος 2-0
Άγιος Νικόλαος - Κηφισιά 2-5
ρεπό Ηλυσιακός

Η επομενη αγωνιστικη (2η):
Ηλυσιακός – Ερμής Ζωνιανών
Πανναξιακός – Μανδραϊκός
ΑΕΚ – Θύελλα Ραφήνας
Τριγλία Ραφήνας – Αστέρας Βάρης
Περαμαϊκός – ΑΟ Περιστερίου
Ηρόδοτος – Κηφισιά
Αιγάλεω – Αγιος Νικόλαος
Ρεπό: ΠΑΟ Κρουσσώνα

Δείτε πως εξελίχθηκε το παιχνίδι στα Ζωνιανά, όπως το κατέγραψε η κάμερα του crete2day

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου