Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ημερολόγιο – Αντζέντα 2014 εκδίδουν Πανναξιακός ΑΟ και DK Advertising

Η διαφημιστική εταιρεία DK Advertising  του Δημήτρη Καρούση, πρόκειται να εκδώσει το επίσημο Ημερολόγιο – Αντζέντα 2014 του Πανναξιακού Α.Ο., ένα αρίστης ποιότητας ημερολόγιο, μαζί με ευρετήριο τηλεφωνικών επαφών, στα χρώματα της μεγαλύτερης και πιο ιστορικής ομάδας του νησιού, του Πανναξιακού, που θα αξίζει να έχει κάθε Ναξιώτης στο σπίτι, το γραφείο ή το κατάστημά του.
Το Ημερολόγιο – Αντζέντα 2014 θα περιλαμβάνει, στις πρώτες σελίδες του, ένα συνοπτικό χρονοδιάγραμμα του 2014 και του 2015, μηνιαίο πλάνο 2014, συνοπτικά ημερολόγια 2013-14-15, καθώς και πλήθος χρήσιμων τηλεφώνων και πληροφοριών.
Με το αναλυτικό Ημερήσιο Ημερολόγιο του 2014, θα μπορεί ο κάτοχός του να...
σημειώνει και να παρακολουθεί τις εργασίες του, τις επαφές του, τις συναντήσεις του ανά ημέρα, εύκολα και γρήγορα, καθώς θα διαθέτει και σελιδοδείκτη.
Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο και λειτουργικό «εργαλείο», έναν οργανωτή για τις καθημερινές ασχολίες και εργασίες ή για την εύρεση των τηλεφωνικών επαφών, που δεν πρέπει να λείπει από το γραφείο κανενός.
Παράλληλα, στις πρώτες σελίδες του Ημερολογίου θα φιλοξενηθεί ένα λεύκωμα με παλιές και νεότερες φωτογραφίες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανναξιακού, καθώς και ένα σύντομο ιστορικό προφίλ του Συλλόγου.
Θα εκτυπωθεί σε πολύ καλής ποιότητας υλικό, με χοντρό εξώφυλλο, στο οποίο θα εμφανίζεται το σήμα του Πανναξιακού Α.Ο..
Θα κυκλοφορήσει περί τα τέλη Οκτωβρίου, αρχικά σε 500 τεμάχια στη Νάξο και την Αθήνα και εφόσον εξαντληθεί θα επανεκδοθεί.
Πιστεύουμε ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία προβολής της επιχείρησής σας, αφού για περισσότερο από 12 μήνες το Ημερολόγιο – Αντζέντα του Πανναξιακού θα χρησιμοποιείται καθημερινά από επαγγελματίες, επιχειρηματίες και φιλάθλους του Πανναξιακού τόσο στη Νάξο, όσο και στην Αθήνα.
Η διαφημιστική σας προβολή, μπορεί να γίνει ως εξής:
με μία ολοσέλιδη καταχώριση, έναντι 250 ευρώ ή
με μία ημισέλιδη καταχώριση, έναντι 150 ευρώ.
Προθεσμία κλεισίματος χώρου: έως 27 Σεπτεμβρίου 2013
Πληροφορίες – τηλέφωνο: 210 8847190 (D.K advertising – Δημήτρης Καρούσης) και στη Λέσχη του Πανναξιακού Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου