Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Πανναξιακός - Περιστέρι την Κυριακή στις 14.00 στο ΔΑΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανναξιακού, εν όψη της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2. Η ομάδα της Νάξου επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος μετά την αγωνιστική απραξία 2 εβδομάδων, έχοντας μπροστά της ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι. Ο Γιώργος Βλαστός, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους, πλην του Λέανδρου Μπονιάκου, ο οποίος θα είναι έτοιμος σε 20 περίπου μέρες.
Ο αντίπαλος προέρχεται από θετικά ως τώρα αποτελέσματα, γεγονός που φανερώνει ομάδα φορμαρισμένη, η οποία θα επιδιώξει να συνεχίσει το καλό σερί στο ΔΑΚ, που...
σημαίνει ότι την Κυριακή το μεσημέρι στις 14.00 θα παρακολουθήσουμε ένα άκρως ενδιαφέρον ματς.
Ο Πανναξιακός φυσικά, θα κατεβεί στο γήπεδο μόνο για ένα αποτέλεσμα - που δεν είναι άλλο απ' τη νίκη - η οποία θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας πριν την επικίνδυνη έξοδο στην έδρα του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.
* Ο αρχηγός Γιώργος Κατσάνης συμπλήρωσε χθες τα 30 του χρόνια και η ευχάριστη έκπληξη τον  περίμενε στα αποδυτήρια μετά την προπόνηση, αφού οι συμπαίχτες του με την καθιερωμένη τούρτα γενεθλίων του ευχήθηκαν να είναι πολύχρονος, πάντα γερός, ευτυχής και αρχηγός!
Δείτε τι δήλωσε για το Κυριακάτικο ματς ο μέσος του Πανναξιακού Χρήστος Αριανούτσος
Τα υπόλοιπα παιχνίδια του 6ου ομίλου για την 4η αγωνιστική:
ΠΑΟ Κρουσσώνα – Ερμής Ζωνιανών
Μανδραϊκός – Θύελλα Ραφήνας
Ηλυσιακός – Αστέρας Βάρης
ΑΕΚ – Αγιος Νικόλαος
Τριγλία Ραφήνας – Αιγάλεω
Περαμαϊκός – Ηρόδοτος
Ρεπό: Κηφισιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου