Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση παρουσίασης του νέου ύμνου του Πανναξιακού στην Αθήνα, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σε όλους τους φίλους της ομάδας σε Νάξο και Αθήνα, οτι πολύ σύντομα θα έχουμε τον ύμνο του Πανναξιακού, ο οποίος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο δημιουργίας.
Οι κύριοι συντελεστές της δημιουργίας του ύμνου, μεγάλοι και καταξιωμένοι Νάξιοι καλλιτέχνες, όπως ο στιχουργός κ. Θανάσης Περιστεράκης και ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής κ. Βαγγέλης Κονιτόπουλος, μαζί με το Γιάννη Κονιτόπουλο εγγυώνται την επιτυχία και πιστεύουμε οτι ο νέος ύμνος θα εκφράζει το μεγαλείο, τις επιτυχίες και τις φιλοδοξίες του Πανναξιακού, του μεγαλύτερου και πιο ιστορικού αθλητικού Σωματείου της Νάξου.
Η υπόσχεση που μας είχαν δώσει οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες, στη διάρκεια της εκδήλωσης που...
είχε διοργανώσει ο Πανναξιακός, τον περασμένο Απρίλιο, στην Αθήνα, γίνεται πραγματικότητα και ο Πανναξιακός θα έχει πολύ σύντομα τον δικό του ύμνο.
Η "απαίτηση" όλου του φίλαθλου κόσμου του Πανναξιακού γίνεται πράξη κι όλοι αναμένουμε με περιέργεια και προσμονή να ακούσουμε το νέο ύμνο.
Σύμφωνα λοιπόν, με σημερινή ενημέρωση, η επίσημη παρουσίαση του ύμνου του Πανναξιακού θα γίνει την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013, στις 14:00 μ.μ. στο εστιατόριο GReeks, που βρίσκεται επί της Λ. Ποσειδώνος 22 και Λ. Αμφιθέας, στον Άλιμο.
Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται και εκπρόσωποι των Συμβουλίων του Πανναξιακού Α.Ο. και του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.
Όσοι φίλοι και φίλαθλοι της ομάδας θέλουν και μπορούν, ας έρθουν να μοιραστούμε όλοι μαζί μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του Πανναξιακού μας.
Εμείς θα είμαστε εκεί!


Σύνδεσμος φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου