Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ

Ο Σ. Φ. Πανναξιακού Αθήνας ανακοινώνει οτι, σε συνεργασία με τους εν Αθήναις Ναξιακούς Συλλόγους, πρόκειται να διοργανώσει εκδρομή με πούλμαν, την προσεχή Κυριακή, 6/10, για τη Ραφήνα, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας, κόντρα στη Θύελλα.
Παρακαλούμε όλους τους Ναξιακούς Συλλόγους της Αθήνας να ενημερώσουν τα μέλη τους σχετικά με τυχόν ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην εκδρομή.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στο γήπεδο της Ραφήνας, με ώρα έναρξης στις 12:45 μ.μ.

Το πούλμαν θα ξεκινήσει, από κεντρικό σημείο του Γαλατσίου, στις 11:30 π.μ. με προορισμό τη Ραφήνα και επιστροφή των φιλάθλων, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ξανά στο Γαλάτσι.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδρομή (κόστος μετακίνησης από Γαλάτσι προς Ραφήνα και επιστροφή) είναι μόνο € 3. Φυσικά, δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο εισόδου στο γήπεδο, που κοστίζει € 10.

Παρακαλούμε τους υπεύθυνους των Συλλόγων να ενημερώσουν τα μέλη τους και να καταρτίσουν λίστα με ονόματα των συμμετεχόντων και στη συνέχεια, να ενημερώσουν το Σύνδεσμό μας, είτε καλώντας στο 6972051116, είτε στέλνοντας e-mail στο info@pannaxiakos-athensclub.gr.

Επίσης, και καθένας μεμονωμένα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, επικοινωνώντας μαζί μας στο παραπάνω τηλέφωνο ή στέλνοντας μήνυμα στο παράπανω e-mail του Συνδέσμου ή μέσω facebook (www.facebook.com/pannaxiakos.athensclub).

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή, το αργότερο έως την Παρασκευή, 4/10.

Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί την αγαπημένη μας ομάδα!

Ελάτε να φτιάξουμε την πιο δυναμική και θερμή εξέδρα που μόνο εμείς οι Ναξιώτες ξέρουμε να δημιουργούμε για να ενισχύσουμε τον Πανναξιακό μας!

Σας περιμένουμε όλους στον πρώτο αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας στην Αθήνα για τη Football League 2!




 
Το Δ.Σ. του Σ.Φ. Πανναξιακού Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου