Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Λευκή ισοπαλία με Μανδραϊκό

Πανναξιακός και Μανδραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στο ΔΑΚ, σε ένα παιχνίδι που δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις στους 500 περίπου θεατές που το παρακολούθησαν.
Η ομάδα της Νάξου, είχε την υπεροχή, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, απέναντι σε μια ομάδα με κοινούς στόχους.
Η απόκρουση του Γεωργούση, στο πέναλτι του Σερέπα (στο 22'), ήταν η φάση που σημάδεψε το ματς, με τον πορτιέρο του Πανναξιακού να κρατά το μηδέν στην άμυνα, αλλά τους μέσο-επιθετικούς της ομάδας να μην καταφέρνουν να βρουν δίχτυα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Δείτε τι συνέβη στο κυριακάτικο ματς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστός): Γεωργούσης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος (88’ Παπαδάκης), Βάσος, Παπαδόπουλος, Καλογερής, Αριανούτσος, Ντούκα (75’ Μποδώνιας), Παπασταθόπουλος, Καρούσης

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Μίχας): Χρόνης, Χουστουλάκης, Σιακαβάρας, Βασιλείου, Κολτσίδας, Μεσσήνης, Καλογρίδης (53’ Παπακωνσταντίνου/ 83’ Λιόσης), Άγκολι, Ζουράβλιοφ, Σερέπας, Πηλίτσης (64’ Κουβίδης)

Την Δευτέρα 30/9, η διοίκηση του Μανδραϊκού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
H ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου