Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Λευκή ισοπαλία για την ομάδα της Νάξου στον Άγιο Νικόλαο

Αήττητος παρέμεινε ο Πανναξιακός μετά τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2. Για ένα ακόμη ματς, η ομάδα του Γιώργου Βλαστού, με υποδειγματική αμυντική λειτουργία, κράτησε το μηδέν στην άμυνα, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της αναμέτρησης.
Το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΑΟΑΝ, αφήνει γλυκόπικρη γεύση, αφού η εκτός έδρας ισοπαλία στην Κρήτη σε μια δύσκολη έδρα θεωρείται μεν...
θετικό αποτέλεσμα, αλλά κατά γενική ομολογία ο Πανναξιακός δικαιούταν κάτι παραπάνω απ' τον ένα βαθμό.
Η ομάδα της Νάξου, βρίσκεται πλέον μόνη στην 4η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς και προετοιμάζεται για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρόδοτο.

 ΑΟΑΝ (Ν. Στάθης): Μπρόκος, Πηγιάκης (72΄Χατζιάι), Μουτάκη, Κοκολάκης Κ, Ιασωνίδης, Χριστάκης, Γκέκας, Φαγάς (46΄Δέλλιος), Λεπτοκαρίδης, Κοκολάκης Γρ, Καρνιάτης (77΄Μαυράκης).
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γ. Βλαστός): Γιουργούσης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Μεσημέρης, Βάσος (83΄Ντούκα), Καλογέρης, Καρούσης (91' Κατσάνης), Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Παπασταθόπουλος (88΄Μποδωνιάς), Αριανούτσος,

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Football League II:
Αγιος Νικόλαος – Πανναξιακός 0-0
Ερμής Ζωνιανών – Θύελλα Ραφήνας 1-0
ΑΟ Περιστερίου – Μανδραϊκός 0-1
Κηφισιά – Ηλυσιακός 0-1
Τριγλία Ραφήνας – Περαμαϊκός 4-0
Αστέρας Βάρης – ΠΑΟ Κρουσσώνα (αναβολή)
Ηρόδοτος – ΑΕΚ (αναβολή)
Ρεπό: Αιγάλεω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου